bläddra i Katalog 2019

ÄNTLIGEN!
Som vi har längtat – men nu är 2019 års katalog här och den är fullproppad med nyheter i bland annat svenska, engelska, matematik, NO, värdegrund och mindfulness. I år kommer vi också med material för förskola och fritids.

Vi presenterar även en helt ny fortbildningsserie för lärare. Den heter så klart LÄRA-SERIEN och ger dig insikter och konkreta verktyg och tips som gör dig till en ännu bättre lärare. De tre första böckerna i serien handlar om ledarskap, mental träning och hur du kan coacha och bygga läshunger. 

Ladda ner katalogen HÄR eller klicka på bilden för att stiga in i vår magiska värld av F–6-läromedel! Katalogen öppnar sig då i ett nytt fönster i din webbläsare. 

Vill du ha en tryckt katalog (eller flera) till din skola? Mejla maria.deflon@bonnierforlagen.se. Skriv "KATALOG 2019" i ämnesraden.

BESTÄLLA BÖCKER
Vill du beställa något? Bonnierförlagen Lära har ingen direktförsäljning från förlaget. Du köper våra produkter där du köper böcker: via den återförsäljare din skola har avtal med eller via nätbokhandeln.

Under fliken UTGIVNING kan du klicka dig vidare för att se digitala smakprov av flera av våra produkter.