programmering och digital teknik – arbetsbok

Författare: Hasse Persson
ISBN: 9789178230150
F-pris: 54 kr

Recension från Bibliotekstjänst:
”Boken är ett bra stöd vid planering och genomförande av undervisning samtidigt som den ger en perfekt introduktion till programmering och datalogiskt tänkande. De färgglada och trevliga illustrationerna gör boken mer lättläst och tilltalande för barn i de lägre skolåren. Hans Persson är en av Sveriges främsta läromedelsförfattare. Han är en stor inspiratör som lägger ner mycket energi på att förklara kluriga saker om naturvetenskapliga ämnen för både elever och lärare.” (BTJ 2019/1, Britt Forssmed)

Om boken:
Startpunkten för undervisning om programmering och digital teknik!

Med arbetsboken får varje elev möjlighet att arbeta vidare med roliga och lärorika uppgifter till alla kapitel i grundboken. Ord och begrepp fördjupas och innehållet blir ännu mer meningsfullt. Det finns ett facit till ”Programmering och digital teknik Arbetsbok” som du kan ladda ner från vår hemsida.

Om författaren:
HASSE PERSSON är en av Sveriges främsta läromedelsförfattare!
I filmklipp efter filmklipp kan man se honom experimentera och förklara kluriga saker om naturvetenskapliga ämnen – allt för att eleverna ska hitta vägar att lära sig förstå. Hasse har skrivit massor av läromedel och är en stor inspiratör både för elever och lärare. Han har vunnit flera priser för sina gärningar och böcker och är till och med publicerad i både Kina och Japan! Hasse är en outtröttlig källa till inspiration och en nyfiken själ som väcker lusten att lära hos eleverna.